[...] Faaaajny trening,skończyłem serie z 2-3 powtórzeniami,pora na zmiany. Wycisk na płaskie 4x6x100kg bardzo lajtowy-powolne ruchy..wszystko jak ta lala:-D Kolejno przywaliłem sobie płaska bardzo szeroko ,ruchy z zatrzymaniem..bardzo fajnie czułem klatkę:-)) Skos,zgodnie z planem,wiosło to jest to:-D Podciąganie x20 wolne ruchy. [...]
[...] to nie dla mnie. Pora zjeść i na uczelnię.. Dieta na dzisiaj 1. 150g łazanki,300g pierś z kurczaka 2. 2 porcje hi-anabol 3. 100g makaron + 100g pierś z kurczaka 4. 150g chleb słonecznikowy,200g pierś z kurczaka 5. 500g serek twarogowy 6. porcja 100% whey Warzywa - ogórki,pomidory Owoce - jabłka Tłuszcze - oliwa,olej rzepakowy,masło orzechowe
[...] 140g makaron + 200g pierś z kurczaka 4. 60g carbo,500g serek twarogowy ,owsiane 50g 5. porcja hi-anabol 6. 5jaj Warzywa - pomidory,ogórki Owoce - brak Tłuszcze - oliwa,olej rzepakowy,masło orzechowe Jutro na uczelni do 21-00,a więc trening będę musiał zrobić koło 22-30,zapowiada się ciekawie.. Siła!! Zmieniony przez - T.S w dniu 2012-10-26 [...]
aha czyli jest oK? a czemu olej oliwier sie niee dajeee?? Pod względem o3:o6 olej rzepakowy wypada ok, jednak jest to olej rafinowany - wiec w tym wypadku wypada słabo. Czy jest ok, sie okaze. Ja na moj gust - troche duzo węgli, ale korekty wprowadzisz na podstawie tego, jak pojdzie.
[...] tj. białe pieczywo, białe makarony itp. Kwestia produktów mięsnych, tutaj należałoby skupić się na mięsach chudych (pierś z kurczaka, pierś z indyka, polędwica wieprzowa, ryby). Jeżeli chodzi o tłuszcze to wszelkiego rodzaju tłuszcze roślinne nie rafinowane najlepiej tłoczone na zimno (tj. olej słonecznikowy, olej rzepakowy, olej lniany).
no jak ja tam wpadam co jakiś czas po olej rzepakowy dla rodziców i dla siebie to tam oddzielna, wysublimowana paczuszka w cieniu czeka, olej jest dość mętny, ale później robi się trochę klarowniejszy. To mnie zawsze zastanawiało. Przepraszam za zmianę tematu ale nie chce robić smietnika na forum, więc pytam przy okazji
[...] pod względem rodzaju źródła ww i białka, ale też smaku, by po tygodniu już tym nie rzygać. Co do tłuszczów to masz : orzechy, awokado, tłuste ryby, jaja, oliwa z oliwek, olej lniany, olej rzepakowy zimnotłoczony. Jeżeli chodzi o odpowiednie proporcje kwasów tłuszczowych jak i omega 3 : omega 6 to sobie z czasem doczytasz i wprowadzisz. [...]
[...] pod względem rodzaju źródła ww i białka, ale też smaku, by po tygodniu już tym nie rzygać. Co do tłuszczów to masz : orzechy, awokado, tłuste ryby, jaja, oliwa z oliwek, olej lniany, olej rzepakowy zimnotłoczony. Jeżeli chodzi o odpowiednie proporcje kwasów tłuszczowych jak i omega 3 : omega 6 to sobie z czasem doczytasz i wprowadzisz. [...]